dinsdag 15 januari 2013

2013

Zo’n twee weken in het nieuwe jaar is het tijd voor een nieuw blog. 2012 was een gedenkwaardig jaar waarin ik mijn propedeuse haalde, voor het eerst het huis uit ging en een feestje vierde voor en met mijn fifty and fabulous pap en mam. Een mooi jaar met een heleboel leuke dates met vriendinnen, heel veel pasta’s bij Vapiano, een geweldige vakantie in Italië met mijn lief en een super leuk weekend met de familie weg voor het 50-jarig huwelijk van mijn opa en oma. Een jaar met veel feestjes als ik er zo op terug kijk.

2013 is het jaar van feestjes voor Amsterdam. De grachten 400 jaar, Artis 175 en de opening van het rijksmuseum. Een echt jubileumjaar voor een stad waar ik al 22 jaar woon en geniet. Alle buitenlandse steden waar ik kom vergelijk ik met Amsterdam, maar nooit is er een gelijk. Die fijne stad met de mooie grachten, een heleboel aparte mensen met hun mooie eigenaardigheden en die geweldige sfeer. Ook komend jaar zal ik zeker weer genieten van Amsterdam!

Zo’n twee weken in het nieuwe jaar is  het tijd voor een nieuw blog. Om terug te kijken op het voorbijgegane jaar en een blik te werken op wat er komen gaat. 2012 was een prachtig jaar en ik ben benieuwd wat 2013 voor mij in petto heeft. Een hoop feestjes wellicht???

x.S

1 opmerking: